Inhoudsopgave


Heeft u iets leuks te melden waarvan u denkt dat dat op de website geplaatst kan worden,
kunt u uw tekst, graag vergezeld van foto’s, emailen naar
gereformeerd@pkntenboer.nl
of naar pkntenboer@ziggo.nlActiviteiten / aankondigingenVerslagen


 • Jubileumdienst

 • Kerstouderenmiddag

 • High Tea

 • Gospel Swing in

 • Startweek
  naar de Home pagina van de site

 • Jubileumdienst


  Zondag 19 november werd er een speciale dienst gehouden, omdat het 50 jaar geleden is dat de eerste Nieuws van Kerk en Kansel uitgegeven is De oprichters van Nieuws van Kerk en Kansel gaven aan het leuk te vinden om dit jubileum op de één of andere manier met ons te vieren. Mocht u dit alles gemist hebben of de foto's nog een keer willen bekijken dan kunt u hier een foto presentatie bekijken.

  naar het begin van de pagina


  Kerstouderenmiddag


  Zaterdag 16 december heeft de diaconie een kerstouderenmiddag georganiseerd voor de ouderen. Medewerking werd verleend door het kinderkoor Eigenwijs. Mocht u dit alles gemist hebben of de foto's nog een keer willen bekijken dan kunt u hier een foto presentatie bekijken.

  naar het begin van de pagina
  High Tea


  Op vrijdagmiddag 27 oktober hebben Ongrid Oudman en Hennie Wiersema een high tea georganiseerd t.b.v. Stichting ambulance wens.Mocht u de foto's nog een keer willen bekijken dan kunt u hier een foto presentatie bekijken.

  naar het begin van de pagina
  Gospel Swing-in


  Zondagavond 17 september stond in het teken van licht, muziek en dans. De gezamenlijke kerken uit Ten Boer organiseerden een Gospel Swing-in in de Tiggelhal . Mocht u dit alles gemist hebben of de foto's nog een keer willen bekijken dan kunt u hier een foto presentatie bekijken.

  naar het begin van de pagina

  Startweek


  Voorafgaande aan de startzondag op 17 september waren er in de kerk diverse activiteiten.Een fotoverslag hiervan is hier te bekijken.