Spring naar inhoud

Kerkdiensten vanaf juli

Vanaf 1 juli a.s. zijn kerkdiensten toegestaan en wordt er geen maximum meer gesteld aan het aantal bezoekers, voor zover alles binnen de 1,5 meter afstand van elkaar geregeld kan worden. Daarnaast zijn een aantal aandachtspunten van belang. Wilt u de ‘’Regels voor kerkelijke activiteiten ten tijde van coronacrisis’’ goed doorlezen?

Omdat we in onze kerkzaal, met inachtneming van de 1,5 meter regel, niet meer dan 100 personen tegelijk kunnen ontvangen, is er voor gekozen een verdeling te maken op alfabetische volgorde op basis van achternaam.  Dit betekent dat u van harte bent uitgenodigd voor de dienst op:

Zondag 5 juli, 2 aug., 30 aug., indien uw achternaam begint met letter A t/m F;
Zondag 12 juli, 9 aug., 6 sep., indien uw achternaam begint met letter G t/m Ma;
Zondag 19 juli, 16 aug., 13 sep., indien uw achternaam begint met letter Me t/m Ti;
Zondag 26 juli, 23 aug., 20 sep., indien uw achternaam begint met letters Tu t/m Z.

Let op:
• Kijk goed naar de beginletter(s) van uw achternaam!
• Is uw achternaam bijv. “De Vries” dan valt uw achternaam onder beginletter V en niet onder de D.

U hoeft zich niet van tevoren aan te melden, maar u bent van harte uitgenodigd op de zondag zoals hierboven vermeld staat. Helaas is het niet mogelijk om van zondag te ruilen.
Er zijn gezinnen waarbij niet ieder lid van het gezin dezelfde achternaam heeft. Wilt u dan zoveel mogelijk de achternaam aanhouden die het eerst in het alfabet voorkomt?
Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Anja Ottens, bij voorkeur via mail: secretariaat.gkpkntenboer@gmail.com. Bellen mag eventueel ook, op werkdagen ’s avonds tussen 19.00 en 19.30 uur, tel.nr.: 050-3023564.

Ook de gasten die regelmatig in onze gemeente komen willen we welkom heten. Als u geen lid bent, maar wel een dienst wilt bijwonen geldt ook voor u dat uw achternaam leidend is. Wilt u zich dan van te voren bij ons aanmelden (zie mailadres hierboven), zodat we rekening kunnen houden met het maximaal aantal bezoekers.  

Als u de dienst bezoekt, zal dit (digitaal) geregistreerd worden (alleen uw naam), om te gebruiken bij eventueel contactonderzoek. De geregistreerde gegevens zullen na 4 weken vernietigd worden. (zie ook privacyverklaring op de website)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *