Spring naar inhoud

Belangrijke informatie:

Indeling kerkdiensten vanaf 7 maart 2021

Graag informeren wij u over het volgende:
Vanaf zondag 7 maart a.s. heeft u de mogelijkheid om de kerkdiensten weer fysiek bij te wonen. Wel zal dit zijn met een maximum van 30 bezoekers per dienst, inclusief kinderen t/m 13 jaar (exclusief medewerkers). Er is geen kindernevendienst, de kinderen blijven in de kerk. Zij kunnen tijdens de preek met hun werkmappen, die ze hebben gekregen, aan de slag gaan. Ook is er geen kinderoppas aanwezig. De indeling van gemeenteleden per dienst is op alfabetische volgorde.

Bent u volgens het onderstaande schema uitgenodigd om naar de kerk te gaan vergeet dan niet om u van tevoren aan te melden bij Anja Ottens. De indeling vindt u terug in onderstaande tabel.

Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om uw naam op een reservelijst te laten plaatsen, om te voorkomen dat plekken onbezet blijven. Mocht er op de vrijdag voorafgaande blijken dat er nog geen 30 personen zijn die zich hebben aangemeld voor de zondagdienst, dan kunt u een mail ontvangen met de uitnodiging om deze dienst bij te wonen. Hierbij is de alfabetische volgorde niet van toepassing.

Indeling t/m 18 april 2021
• Zondag 7 maart en 11 april indien uw achternaam begint met letter(s) A t/m F
• Zondag 21 maart en 18 april indien uw achternaam begint met letter(s) G t/m Ma
• Zondag 28 maart indien uw achternaam begint met letter(s) Me t/m Ti
• Zondag 4 april indien uw achternaam begint met letter(s) Tu t/m Z
Uitzonderingen:
• Woensdag 10 maart, Biddag en vrijdag 2 april, Goede vrijdag, niet op alfabet, aanmelden mogelijk voor alle gemeenteleden.
• Zondag 14 maart, jeugddienst, niet op alfabet, alleen voor genodigden.
Voor aanmelden kunt u een mail sturen naar anjaottens@ziggo.nl. Bellen mag ook, bij voorkeur op werkdagen ’s avonds tussen 19.00 en 19.30 uur, tel.nr. 050-3023564. Zonder tegenbericht kunt u de dienst bijwonen. Graag bij aanmelding aangeven: naam, telefoonnummer, aantal personen, voor welke datum u zich aanmeldt en of u op de reservelijst geplaatst wilt worden.

Lees ook “regels voor kerkelijke activiteiten ten tijde van coronacrisis

Ook gasten die regelmatig in onze gemeente komen willen we welkom heten. Als u geen lid bent, maar wel een dienst wilt bijwonen geldt ook voor u dat uw achternaam leidend is. Ook hier geldt van tevoren aanmelden en dat kan door een mail te sturen naar het hierboven genoemd mailadres.

Als u een dienst bezoekt zal dit (digitaal) geregistreerd worden. De geregistreerde gegevens zullen na 4 weken vernietigd worden. Zie ook privacyverklaring op de website.

2 gedachten over “Belangrijke informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *