Spring naar inhoud

Dorpentocht

Dorpentocht 316: Mars voor éénheid in Christus, voor de bloei van jouw woonplaats!

Wat is Dorpentocht 316? Het is een wandeltocht door Noord Nederland. We wandelen samen met het kruis van plaats naar plaats, tussen Pasen en Pinksteren.

Unite in Christ heeft een warm hart voor de mensen van Noord Nederland.
Daarom maken we deze dorpentocht in de vorm van een hart.

42 wandelroutes

Onze wandeling begint op 5 april in Wijnjewoude. Daarna lopen we 42 dagen van dorp naar dorp (en stad) in Friesland, Drenthe en Groningen.
In iedere aankomstplaats zetten we het kruis neer als teken van hoop en van eenheid in Christus. De volgende dag gaat dit kruis weer met ons mee naar de volgende plaats. Op 22 mei beëindigen we onze wandeling weer in Wijnjewoude.

Uw dorp/stad of in de nabije omgeving hiervan, zal ook worden aangedaan! Daar zal een kort programma plaatsvinden.

Een groep van max 30 personen zal met een kruis naar het betreffende dorp wandelen. Om mee te wandelen kan men zich aanmelden op de website.
We zouden graag zien dat de 'eigen' mensen uit het dorp waar het kruis de dag daarvoor is aangekomen, wandelen naar het andere dorp. (Ze komen aan rond 18 uur.) En dat daar de groep ontvangen wordt door plaatselijke vertegenwoordigers vanuit de verschillende kerken.
's Avonds 19.30uur zal het kruis (3,5 meter) in het centrum van het dorp opgericht worden. Vervolgens is per dorp voor de inwoners een programma van ca. een half uur waarbij een teamleider van Unite in Christ de leiding heeft, er is aandacht voor het thema (eenheid in Christus en bloei van je dorp) en er wordt voor het dorp gebeden.

Het doel van de tocht is om christenen in de woonplaatsen te verbinden en op te roepen tot gebed voor een geestelijke opwekking. Belangrijk is daarbij het gebed van Jezus: 'Vader, laat hen (christenen) één zijn, zodat de wereld ziet dat U Mij gezonden hebt' (Joh. 17)

De organisatie komt graag in contact met mensen uit de dorpen die mee willen werken aan de organisatie van deze activiteit in hun dorp. Op de website staat welke dorpen op welke data worden aangedaan. Om je hiervoor op te geven mag contact opgenomen worden met info@uniteinchrist.nl
Willem Jongsma is de algehele coördinator. Als u vragen heeft mag u contact met hem opnemen, tel. +31653798700.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Willem Jongsma (telnr. +31653798700), de algehele coördinator.
Voor de tocht kunt u zich opgeven via de website: www.dorpentocht316.nl