Spring naar inhoud

Een cadeautas / goodiebag van uw kerkelijke gemeente!

Een goodiebag is oorspronkelijk bedoeld als bedankje bij een kinderfeest. Het is advent: wij zijn op weg naar het mooiste en grootste feest waar een kind centraal staat: de geboorte van Jezus!

Zie hier de volledige tekst  goodiebag

Advents-kalender: In deze cadeautas zit een adventskalender in de vorm van een slinger. Hang deze slinger op in je huis, met eerst alle data aan de voorkant.

Zie hier de volledige tekst  adventsproject

Aanstaande zondag 22 november om 19 uur gaan we weer live op YouTube. De tweede livestream van studio Hoop is dan een feit! Ben je er ook bij? We komen graag weer met jullie in contact via de chat en hebben er zin in!

Wil je contact met ons opnemen of gebedspunten aandragen? Dit kan via ons mailadres: Studiohooplive@gmail.com of via ons Instagramaccount studio_hoop.

Met de livestream van studio Hoop gaan we online met elkaar nadenken over verschillende onderwerpen uit ons dagelijks leven. Tijdens de livestream is er muziek, een korte overdenking en via de chat kun je reageren en vragen stellen zodat we corona-proof in contact met elkaar kunnen zijn. We kijken ernaar uit om jullie hier te ontmoeten!

Door de nieuwe coronamaatregelen kunnen we voorlopig nog steeds niet samenkomen en we mogen elkaar ook nauwelijks fysiek ontmoeten. We hebben daarom bedacht om van november tot april een uitzending te maken met christelijke verzoeknummers. Gewoon omdat het fijn is naar mooie muziek te luisteren maar ook omdat het fijn is om iemand anders te verblijden met een lied. U kunt dus een lied voor uzelf aanvragen maar u kunt ook een lied aanvragen om een ander te bemoedigen, beterschap te wensen, te feliciteren of …….

Uitzending is elke zondag van 17.00 uur – 17.30 uur. De uitzending is op dezelfde manier als de wekelijkse kerkdiensten op zondagochtend. U kunt dus kijken via de live uitzending van de kerkdienst (PKN Ten Boer).

...lees verder "Wij wensen jou"

Vanwege de nieuwe maatregel voor erediensten, waarbij er maximaal 30 personen (inclusief kinderen t/m 13 jaar; exclusief medewerkers) samen mogen komen, hebben we onderstaande alfabetische indeling gemaakt. Deze indeling is gebaseerd op het aantal geregistreerde bezoekers in juli en augustus.

Let op: Uitzonderingen op deze alfabetische indeling zijn 4 november, dankdag (inschrijving) en 22 november, laatste zondag kerkelijk jaar (alleen voor genodigden).

...lees verder "KERKDIENSTEN VANAF 18 OKTOBER 2020"