Spring naar inhoud

Hartelijk welkom op de website van de Gereformeerde kerk PKN ten Boer.

Op deze site vindt u informatie over onze gemeente en activiteiten.

Een sfeerimpressie van onze gemeente     klik hier

 

BIJ DE DIENSTEN

ZONDAG 14 APRIL

Thema van deze dienst: " Koning over alles." naar aanleiding van 1 Samuël 9 en 10,

het gaat over Saul die koning wordt, gezalfd door Samuël.

Organist: Freek Reitsema

 

 

 

Na het succes van afgelopen jaar gaan we ook dit jaar weer 2 dagen SPRINGTIME CONNECT. Ook nu is de zaterdag specifiek voor de jongeren en de zondag is zoals u grotendeels gewend bent. Het programma voor dit jaar is weer rond. Er wordt nog gewerkt aan de puntjes op de “i”. De posters heeft u vast al kunnen zien via de socials en in de verschillende deelnemende kerken en de spandoeken om reclame te maken staan ook weer in de omgeving van Ten Boer.

Het thema is  ‘WIE BEN IK?’

Dit is een vraag die bijna iedereen zich zelf wel een keer stelt. Met elkaar gaan we het hier op verschillende manieren over hebben. Het programma is als volgt:

ZATERDAGAVOND 20 april start om 17.30 uur met een ‘SPRINGTIME YOUTH’ event vanaf 12 jaar. Er wordt gestart met de ‘WHO AM I? GAMES. Hier is naast FUN en ACTIE tijd voor ontmoeten.

Vanaf 19.00 uur zijn er lekkere hamburgers te eten en om 20.00 uur is er een PRAISE dienst (alle leeftijden zijn welkom). In deze PRAISE wordt medewerking verleend door het muziekteam THE FELLOWSHIP (bekend van Noorderwind). De spreker deze avond is BRAM KOERTS.

ZONDAGMORGEN 21 april om 11.00 uur is er een ontmoetingsdienst met Ernst van Gulik als voorganger en muzikale begeleiding door het Aanbiddingsteam van de EGTB in de TIGGELHAL. Vanaf 10.30 uur staat er een lekker bakje koffie, thee of frisdrinken voor u klaar.

De KINDERDIENST, waar muziek, spel en creativiteit aan bod komen begint ook om 11.00 uur. Dit is in het BUURHOES. Hier is ook de kinderoppas voor de jongste kinderen. Na afloop van de kinderdienst komen de kinderen samen naar de sporthal toe. De kinderen bij de oppas blijven wel in het Buurhoes.. Ook hier is de inloop vanaf 10.30 uur.

Om 19.00 uur is er dit keer een INSPIRATIEAVOND met BEN TIGGELAAR als spreker en het muziekteam THE FELLOWSHIP het muziekteam THE FELLOWSHIP verzorgd de muziek en zang.. Na de dienst staat er ook weer een kopje koffie, thee of ranja voor u klaar.

Graag tot ziens op zaterdag 20 en zondag 21 april a.s. in de sporthal aan de Sportlaan in Ten Boer!

Zegt het voort, zegt het voort aan bekenden, vrienden en familie. Neem ze mee naar deze laagdrempelige en voor iedereen toegankelijke dag.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.springtimeconnect.nl

 

NIEUW OP DE SITE:.

Te beluisteren podcast: Herman Haan en Ernst van Gulik

5 februari 2024

21 februari 2024