Spring naar inhoud

Beroepingswerk

De Gereformeerde Kerk PKN van Ten Boer is op zoek naar een enthousiaste, verbindende predikant

Wie zijn wij?
Wij zijn een levende gemeente die de ontmoeting met God en met elkaar waardevol vindt. Dit uit zich in het bezoeken van de wekelijkse eredienst en de grote verscheidenheid aan (actieve) samenkomsten van gemeenteleden door jong en oud.

Wie zoeken wij?
Om de komende jaren onze taak en roeping als gemeente van Jezus Christus te kunnen uitvoeren, gaat onze voorkeur uit naar iemand met enige ervaring.
Wij zoeken jou, wanneer je dicht bij God en bij de mensen leeft, de Bijbel bestudeert en een intensief gebedsleven hebt. Je staat standvastig in het geloof, stelt de Bijbel centraal in je preken en kunt dit vertalen naar de dagelijkse praktijk. Je kan goed luisteren en hebt het vermogen mensen van verschillende leeftijden en met verschillende manieren van geloofsbeleving te verbinden.

Wat bieden wij
Een voltijds predikantsplaats met medewerking van een grote groep enthousiaste en actieve gemeenteleden.

Voor de volledige profielschets, ons beleidsplan en om een indruk van onze gemeente te krijgen verwijzen we graag naar onze website https://www.pkntenboer.nl/gereformeerd/beroepingswerk .
Voor vragen over de vacature kun je mailen naar onderstaand adres.

Heb je interesse?
Ben je enthousiast geworden en zou je graag onze nieuwe predikant worden, stuur dan je motivatiebrief met CV uiterlijk 22 april 2022 naar: email: beroepingscommissie@pkntenboer.nl.

We zien uit naar jouw reactie.