Spring naar inhoud

Wij wensen jou

Door de nieuwe coronamaatregelen kunnen we voorlopig nog steeds niet samenkomen en we mogen elkaar ook nauwelijks fysiek ontmoeten. We hebben daarom bedacht om van november tot april een uitzending te maken met christelijke verzoeknummers. Gewoon omdat het fijn is naar mooie muziek te luisteren maar ook omdat het fijn is om iemand anders te verblijden met een lied. U kunt dus een lied voor uzelf aanvragen maar u kunt ook een lied aanvragen om een ander te bemoedigen, beterschap te wensen, te feliciteren of …….

Uitzending is elke zondag van 17.00 uur – 17.30 uur. De uitzending is op dezelfde manier als de wekelijkse kerkdiensten op zondagochtend. U kunt dus kijken via de live uitzending van de kerkdienst (PKN Ten Boer).

Als de aanvraag op de woensdag om 18.00 uur binnen is proberen we het mee te nemen in de eerstvolgende uitzending op de zondag . Dat mag via de mail, via de app of gewoon in een enveloppe onder vermelding van “wij wensen jou”.

Als u een lied aanvraagt is het belangrijk om te vermelden voor wie het lied is, wie de afzender is en wat u eventueel nog wilt zeggen. De tekst wordt dan ingesproken. U mag de felicitatie / bemoediging / wens ook zelf inspreken en dan via WhattsApp inleveren.

U aanvraag moet voor woensdag 18.00 uur bij ons binnen zijn voor de volgende uitzending.  
U kunt de uitzendingen terug kijken op YouTube  Wij wensen jou Ten Boer

 

We hopen op mooie, inspirerende en bemoedigende uitzendingen en we wensen u alvast veel luisterplezier.

Roelof-Jan, Jur en Hennie Wiersema