Spring naar inhoud

Verhuur van ruimtes

De kerkenraad beseft dat de monumentale Kloosterkerk, naast haar primaire functie in de eredienst, ook een ontmoetingsplaats is voor alle Tenboersters. Dus zoekt u een aantrekkelijke locatie voor bijvoorbeeld het geven van een concert dan kunnen wij u de sfeervolle Kloosterkerk van harte aanbevelen. Ook kunt u de naastgelegen Kloosterstee afzonderlijk afhuren. Kloosterstee is via de kerk te bereiken. In Kloosterstee bevindt zich een moderne keuken zodat deze ruimte geschikt is voor vergaderingen of familiefeestjes waar u thuis geen ruimte voor heeft.
De Kloosterkerk kan worden gehuurd voor (culturele) manifestaties onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat het karakter van kerkgebouw geen geweld wordt aangedaan. Dit ter beoordeling van de kerkenraad. Immers: het woord 'kerk' komt van het Griekse woord 'kurakion' dat 'Huis van de Heer' betekent.
Voor de huur kunt contact opnemen met:
Lina Mensinga
Rijksweg 37
tel. 050-3022026

Tarieven
Huur Kloosterkerk zonder verwarming: € 120,00
Huur Kloosterkerk inclusief verwarming: € 160,00
Huur Kloosterkerk voor repetities van koren die een concert komen geven:
€ 35,00 voor de kerkzaal zonder verwarming
€ 75,00 voor de kerkzaal met verwarming
€ 30,00 huur voor de piano

Benedenzaal Kloosterstee

Huur Kloosterstee:
Benedenzaal: € 25,00 per dagdeel, incl. verwarming
Bovenzaal: € 15,00 per dagdeel, incl. verwarming

Opmerking:
Bij de huur van ruimtes zijn de diensten van bijv. de predikant in het geval van een uitvaartdienst of in het geval van een huwelijksinzegening niet inbegrepen. De (eventuele) kosten daarvan vindt u elders op deze site.